Retourneren

Ik wil mijn sieraad graag retourneren

Dat mag! 

Mocht je niet tevreden zijn over je item, kun je deze altijd binnen 14 dagen retourneren, mits deze nog in originele staat verkeert - in de verpakking, ongedragen en onbeschadigd. Je kunt dan een email sturen naar info@stardustmusthaves.com en ontvangt dan informatie over het retourproces.

Helaas is het niet mogelijk om oorbellen om te ruilen vanwege hygiënische redenen. Dit geldt voor alle sieradenmerken en juweliers in Nederland en Stardust hanteert deze voorwaarden.

Je dient als klant zelf de verzendkosten van de retour (alleen van jou terug naar ons) te vergoeden. Let op: je bent zelf verantwoordelijk voor deze verzending. Enveloppen met een postzegel komen niet altijd aan. Het is daarom aan te raden je envelop als aangetekende brief of met track en trace als brievenbuspakje te versturen. Retourzendingen die niet zijn aangekomen kunnen we helaas niet in behandeling nemen.

Heb je de het verkeerde sieraad ontvangen? Dan vergoeden wij uiteraard de verzendkosten.


Ik wil mijn sieraad graag omruilen

Dat mag!

Mocht je je sieraad willen omruilen voor een andere maat of exemplaar, kun je deze altijd binnen 14 dagen ruilen, mits deze nog in originele staat verkeert - in de verpakking, ongedragen en onbeschadigd. 
Je kunt dan een email sturen naar info@stardustmusthaves.com en ontvangt dan informatie over het ruilproces.


Helaas is het niet mogelijk om oorbellen om te ruilen vanwege 
hygiënische redenen. Dit geldt voor alle sieradenmerken en juweliers in Nederland en Stardust hanteert deze voorwaarden.

Je dient als klant zelf de verzendkosten van de retour (alleen van jou terug naar ons) te vergoeden. Let op: je bent zelf verantwoordelijk voor deze verzending. Enveloppen met een postzegel komen niet altijd aan. Het is daarom aan te raden je envelop als aangetekende brief of met track en trace als brievenbuspakje te versturen. Retourzendingen die niet zijn aangekomen kunnen we helaas niet in behandeling nemen.

Na retour ontvangst van je sieraad versturen wij kosteloos je nieuwe sieraad naar je op.

Heb je de het verkeerde sieraad ontvangen? Dan vergoeden wij uiteraard de verzendkosten.