Life of Yvonne

Yvonne is een ondernemer met haar eigen youtube kanaal 'Life of Yvonne'. Ze presenteerde voor RTL, speelde hoofdrollen in musicals van Joop van den Ende en in 2017 deed ze mee in 'Wie is de Mol'. 
 
Yvonne:
 
"Net als vele meiden ben ik gek op kleding en sieraden. Na vele jaren budget shoppen, werd ik gek van het roesten van sieraden en het keer op keer groen afgeven op mijn huid. Had ik net een perfect kettinkje gevonden om dagelijks te dragen, kon ik het na een paar weken weer weggooien... om vervolgens nergens meer dat perfecte kettinkje te kunnen vinden in de winkel. Balen!
 

Ik wilde prachtige sieraden dragen zoals ik vond op Pinterest, die de investering waard zijn!

Soms vond ik online prachtige sieraden, met de mooie belofte 'gold plated'. In mijn zoektocht kwam ik erachter dat de ondergrond van het metaal het belangrijkst is. 'Gold plated' klinkt dus als heel wat, maar als er verder niks wordt vermeld, betekent dit vaak dat het sieraad van messing gemaakt is, met een laagje goud er overheen. Messing / legering (engels woord: brass) is een zeer goedkoop onedel metaal, wat binnen een aantal dagen al begint met roesten en verkleuren. De meeste populaire sieradenmerken maken hier gebruik van. Dit is voor hen het goedkoopst om te maken, maar helaas niet altijd goedkoop om aan te schaffen. Je betaalt eigenlijk alleen voor de naam of het merk, niet voor de kwaliteit. 

Ik besloot hier geen geld meer aan uit te geven en op zoek te gaan naar een duurzamer materiaal. Zo vond ik prachtige ringen van massief goud. Met massief goud blijven je sieraden je hele leven mooi. Geen roest, geen verkleuring. Het zal nooit meer vergaan en je kunt deze voor altijd dragen. Dit soort sieraden kosten vaak een paar honderd tot een paar duizend euro, maar dan heb je ook wat. Denk aan een trouwring of een mooi aandenken aan een dierbaar persoon. Toch vond ik deze oplossing zeer prijzig voor hetgeen waar ik naar op zoek was. Ik wil graag lekker veel afwisselen met verschillende sieraden en deze als fashion accessoires dragen! 

Is er misschien een goede optie tussenin? Zou ik zelf sieraden kunnen ontwerpen die fashionable zijn, maar die wel langer meegaan en niet roesten? Na veel researchen kwam ik eruit. Als je sieraden van heel zuiver zilver (dat noemen ze '925 sterling silver') worden gemaakt, met daarover een laagje echt goud, dan kunnen ze niet roesten. Zilver en goud zijn namelijk edelmetalen. Tevens zijn ze niet zo duur als bijvoorbeeld een ring van massief goud, omdat zilver goedkoper is dan goud. Het laagje goud kan er uiteindelijk wel afslijten, maar als je voorzichtig bent met je sieraden kun je er lang plezier van hebben.

Maandenlang ben ik op zoek gegaan naar de perfecte producent die precies mijn ontwerpen kon maken zoals ik ze bedoelde, van de meest prachtige kwaliteit. En ja hoor.. Het goud en zilver blinkt en de steentjes fonkelen. Yes! :) 

De sieraden zijn uiteindelijk allemaal van 925 sterling zilver. De gouden sieraden zijn daarbij nog met 14 karaats goud verguld.

Alle producten zijn maandenlang door mij getest, voor ik ze op de markt wilde brengen. En daar blijf ik natuurlijk dagelijks mee bezig, want er komen steeds meer nieuwe ontwerpen bij. 

Inmiddels zijn talloze meiden blij gemaakt met de sieraden van Stardust. Wat is er nou een mooier gevoel dan dat?! Deze onderneming is mijn grote passie en ik hoop dit nog jaren te mogen doen. 

Ik hoop dat jouw zoektocht naar kwaliteit en fashionable accessoires is beëindigd en dat je de sieraden net zo 'Pinterest' vind als ik ;)

Veel liefs!

 

xoxo Yvonne"